Fin dag

Måndag. -24 grader. Svårt att ta sig upp för Montörvägen. Kallt på jobbet. Inomhus hela dagen. Kall bil.

Laga mat. Betala räkningar. Fortfarande lika kallt.

Ge. Mig. Vår. NU!

Fundering

Varför ser alla (ja, inte Anders Södergren då) herrskidåkare likadana ut? Långa (kan vara en fördel) mörka, stora munnar , mycket tänder och ser väldigt glada ut?!

Det verkar vara ett standardutseende för svenskarna. Stackars den som är ljus, liten och har liten mun och små tänder och allvarlig och är intresserad av längdåkning! Kan inte vara så lyckat.

Näe nu...

Nu skulle jag vilja ha någon slags garanti. En garanti för att snön verkligen kommer att tina bort.  Jag börjar nämligen oroa mig.

Jag har tittat på vädret för ett antal dagar framåt och det ser inte ljust ut. Eller det gör det ju egentligen. Ljust som i förb... mycket snö!

Sol, sol, sol!

Helt underbart väder idag!

Vi tog en långpromenad med vovven. När vi kom hem kokade vi kaffe och satte oss ute i solen och drack. Det finns hopp! Det går åt rätt håll!

Vissa dagar känns det som om vintern aldrig kommer att ta slut. Men, såna här dagar kommer hoppet tillbaka!

Det KOMMER att bli vår!

Hurra!

Nu har snart de kritiska fyrtioåtta timmarna gått! Då släpps jag ut ur karantänen! Då får jag vistas bland folk igen! Hurraaa!

Livet är underbart!

Visst är väl livet underbart ändå?!

Snöstorm (igen!), magsjuka, karensdagar mm...

Jag VET att man inte ska klaga, jag VET att det alltid finns dom som har det värre och jag VET att man inte kan påverka vädret, men ÄNDÅ!!

Ge mig VÅR, ge mig SOL, ge mig VÄRME!

Lova att jag aldrig mera behöver få magsjuka! Jag är tusen gånger hellre förkyld med feber och hosta. Jag tar gärna två förkylningar bara jag kan byta bort magsjukan! Please!!!

RSS 2.0