Lulu Carter!

Jag tror att jag blir galen! Jag klarar inte av det här längre! Jag exploderar!

L U L U  C A R T E R! Kan någon vettig tv-människa plocka bort henne, tack! Hur länge ska hon få vara med och förstöra? Jaja, hon är säkert duktig på inredning, men det verkar inte vara HENNES syfte med medverkan. Hon vill synas! Enbart!

Placera henne i någon annan kanal, där man bara behöver synas och inte uträtta så mycket. Sådana finns det gott om!

Tack för ordet! Nu känns det bättre!

Lekstugan

Vi har en liten, liten sommarstuga nere vid sjön. Vi har hållit på och grejat och renoverat den under våren.

Nu är den snart klar. Den blev verkligen jättebra! Mysig och bekväm. Mycket, mycket bättre än förut.

I helgen var vi där och grejade och pysslade. S var utomhus och målade och spikade. Jag var inomhus och grejade. Plötsligt slog det mig: Det måste vara så här det känns när man är liten och pysslar i sin lekstuga. Jag har aldrig haft någon lekstuga, men jag förstod att det måste vara så här det känns.

Skillnaden är väl kanske att jag har diskmaskin i min lekstuga.

Vilken dag är det idag?

Vilken dag är det idag? Igår var det torsdag, kändes som lördag, men när kvällen kom var det söndagskänsla. I förrgår var det onsdag med fredagskänsla. I tisdags var jag ledig. Imorse kändes det som måndag...

Idag känns det som....

Ledig dag

Idag har jag en ledig dag. Semester. Jättelyxigt! Tänk att det känns så lyxigt att var ledig en vardag.

Jag ska ta med mig min mamma och åka ut till Birsta och shoppa lite. Gå runt och titta lite, handla och fika så klart. Få se om hon har några egna ideer om vad hon vill titta på. Hoppas det.

Egentligen skulle jag vilja ha en ledig vardag i veckan. Tänk vad skönt det skulle vara. Inte för att vara hemma och ligga på soffan och läsa. Eller, jo förresten, det också. Men tänk att kunna uträtta saker under dagtid. Speciellt på vintern tror jag att man skulle uppskatta att kunna göra det.

Men det är ju det här med pengarna. Nu är man ju van att ha en viss summa att röra sig med. Det skulle kanske vara svårt att få ännu mindre pengar. Det tål att tänka på. Och att räkna på.

Ny roll

Jag väntar på en ny roll: Jag kommer att få den i oktober, i slutet av månaden. Jag vet inte riktigt hur jag ska träna på den ännu. Jag läser på lite då och då, men jag skulle behöva träna med någon...

Det är mycket jag behöver träna på innan jag kan ta rollen. Jag behöver växa upp, bli lite myndigare. Det är en allvarlig roll. Jag har aldrig haft en liknande förut. Vet inte riktigt hur jag ska framföra den ännu.

Det är tur att det är lite tid kvar innan premiären! Tänk vad nervös jag kommer att vara när det är dags för premiär! Mina premiärnerver kommer att sitta utanpå kroppen. Jag kommer att vara ett vrak alldeles innan. Förmodligen kommer jag inte att kunna sova när det är dags.

Men, tänk sedan när jag har kommit in i den! Åh, vad jag längtar!

JAG SKA BLI M O R M O R!!

Jättekonstig?

Är man jättekonstig om man putsar fönster när det regnar? Bara för att man har BESTÄMT sig för att göra det precis idag?

Jag hade bestämt mig för att putsa fönster idag efter jobbet. Ja, och då gör jag ju det så klart!

Jag tycker inte om när det inte blir som jag har tänkt mig att det ska bli. Det är lite av ett problem för mig. Kontrollbehov? Jag gillar struktur. Vill veta hur allt ska bli och vara. Annars strular det lätt till sig för mig. Blir liksom rörigt i huvudet på mig. Jag tror att det är ett litet men jag har efter alla kraschar jag har varit med om.

Usch, det här borde jag nog inte ha avslöjat egentligen. Jag märker ju när jag läser vad jag har skrivit att jag ÄR jättekonstig! Jag ska börja presentera mig så: Hej, jag heter Carina och är jättekonstig!

RSS 2.0