Vad är meningen?

Är det inte meningen att man ska vara sjukskriven för att man inte riktigt orkar med sin ordinarie sysselsättning?

Nu ska väl inte jag klaga,  jag vet att det finns dom som har ett rent h-vete när de är sjukskrivna.

Men, i alla fall! Först var jag ju heltidssjukskriven. X antal veckor. Sedan, i samråd med läkare (kors i taket), började jag arbeta 50 %. Fick förlänga per telefon, fick läkarintyget hemskickat.

I måndags ringde jag VC för att jag, på eget bevåg, ville gå upp i tid till 75%. Blev lovad att få ett intyg hemskickat. Har inte hört något på hela veckan. Inget sjukintyg, inget telefonsamtal. Undrar läkaren över något? Är det något problem?

Jag blir så trött! Varför kan det inte bara flyta på!?Skicka hem intyget och låt mig kämpa på  för att komma tillbaka! Gissa vad jag kommer attt fundera över i helgen?

TACK OCH LOV har det (hittills i alla fall) flutit på bra med FK! Jag är mycket förvånad!

Det är nog jobbigt att inte orka med fullt ut, låt det åtminstonde flyta på med alla papper som behövs. Dem är MÅNGA!

Sjuk?

Hjälp, är jag sjuk?! Jag fryser som bara den och känner mig allmänt kulen.

Nej, justja, det har ju snöat sedan igårkväll! Inte konstigt att jag fryser.

Det snöar som om det vore värsta december (när kommer tomten?) och näsan och fingrarna och fötterna är ISKALLA! Jag går klädd i fleeceväst och tjocksockar INOMHUS!

PLEASE, bli V Å R nångång!!!!

Bättre nu

Tänk vad en promenad kan göra underverk!

Förmiddagen idag var INTE bra! Pest och pina, stress, trötthet, leda, negativa tankar, ja allt du kan tänka dig. For hem från jobbet med humöret djupt nere i skoskaften.

När jag kom hem åt jag lunch och sedan tog jag mig en promenad. En rask sådan. Hemvägen var i motvind. Dock ljumma vindar.

Jag var väl ute och promenerade i ungefär 45 minuter. När jag kom tillbaka kände jag, ja, det kändes mycket, mycket bättre. Konstigt!

Det är precis som om man rensar huvudet när man är ute och promenerar. Nu är väl detta inte någon nyhet direkt, men det är SÅ skönt att se och känna att det fungerar!

Dessutom är det fredag idag! Underbart!

Allra bäst

Den bästa, bästa, bästa låten just nu: Austronat med Salem Al Fakir!

Jag blir SÅ glad när jag hör den! Jag dansar...

Extensions


Tiden går

Oj, vad tiden går fort! Jag tyckte att det var alldeles nyss som jag skrev att jag skulle iväg på en liten tripp till Sthlm, och nu är jag hemma igen. Och har dessutom hunnit jobba två dagar! Det är inte klokt!

Egentligen tänkte jag inte skriva något om vädret. Men eftersom SOLEN SKINER idag så nämner jag det! Men jag tänker i alla fall inte skriva något om all den dj..la snö som ligger på backen! Inte ett ord om den!

Vi håller på att göra om lite i köket. Det är inte så mycket, bara lite omtapetsering. Man tycker inte att det ska vara så märkvärdigt att hålla på med. MEN DET KÄNNS SOM OM HELA NERVÅNINGEN ÄR UPP OCH NER! Varför?

Till helgen har jag blivit ålagd att måla lister. Jag, måla?! Som kladdar och grisar som en bäbis! Haha, ska bli kul att se resultatet. På mig alltså. Hur mycket färg som jag har lyckats få på mig.

Vår

Ja, jag vet att jag tjatar: Men nu måste det faktiskt bli vår snart! Jag är så otroligt, dödligt, superless på vintern! Det känns som om det snöar varje dag nu. Och snöar det inte så är det kallt! Eller grått!

Har inte den här vintern varit ovanligt lång? Eller, är det jag som har varit hemma länge som tycker det? Det känns som om jag har gått  omkring i täckkläder och mössa (!) huuur länge som helst nu.

Nu vill jag klä mig i vårkläder (vilka då?) och lättare skor och gå ut på en vårpromenad i solen!

Det ska bli jätteskönt med en liten tripp till Hufvudstaden på några dagar. Man kan ju alltid hoppas att det är bart där och att solen tittar fram.

Madde, du  har lovat att fixa sol tills jag kommer!

Emil 9 år



Imorgon fyller Gullegrisen 9 år!

RSS 2.0