Resfeber

Jag måste erkänna: Jag HAR lite resfeber idag!

Hittills har det gått bra. Jag har känt mig ganska tuff och förväntansfull. Men idag, idag har jag resfeber. Är liksom både trött och speedad på samma gång. Gäspar och har lite hjärtklappning.

Jag har nyss putsat fönster, men inte börjat packa ännu. Tankarna far omkring, det och det får jag inte glömma att ta med mig...

Nu har jag bestämt mig, jag börjar packa efter lunch. Tror jag. Nu går jag ut!

Pucko

Men snälla nån, hur skyldig kan man bli? Finns det NÅN överhuvudtaget som på allvar inte tror att killen i Falun  har mördat sin blivande fru?

Man måste inte vara någon expert precis för att förstå hur skyldig han är! Efter "Efterlyst" igår så kan det ju inte vara någon tvekan!

Dirty Dancing

Javisst!
Jag har också sett Dirty Dancing Sjuhundrasextiofyra gånger! Såklart! Javeeeet! Jag fånflinar också när Jonny får sin Baby på slutet! Jag gråter också!! Gång efter gång!!

Fågelbordet

Igår var vi på ICA Maxi i Birsta (nähä?).

Där hade man extrapris på smågodis. Godiset kostade 0,98 kr /hg. Billigt.

Framför den långa montern med godis trängdes folk. Stora som små. Jag skrattade, det påminde om ett fågelbord. Folk stod framför en viss sort. Plockade för sig, trängdes. Flyttade sig till nästa sort. Bakom stod det ännu mera folk och väntade på sin tur. Det såg helt enkelt inte klokt ut.  Så fort det blev en liten lucka som kom det ännu mera människor.

De skulle ha sett sig själva.

Undra om de skulle ha flytt därifrån om Tandläkaren kommit och skrämt dom? Flaxat iväg som småfåglar?

018, 019, 020 och 021

Jag hittade fyra stycken igår! Personligt rekord!

Först en och sedan två stycken som kom åkande på rad! Efter varann! Trodde inte  att det kunde hända!

På väg hem på kvällen kom 021. Lyckan var gjord!

Platespotting! Börja inte! Du blir beroende. Jag kan inte åka förbi bilar utan att titta på registreringsskyltar. Och blir skitlycklig när jag hittar en.

Birsta är bäst! Därifrån åker man nästan alltid med en vinst!

Robbie

Hurra! Robbie Williams är tillbaka!

Imorse blev det lite bildans till hans nya låt "Bodies". Superbra! Äntligen!

21 dagar

Om 21 dagar bär det iväg! Ska bli så OTROLIGT skönt! Jag längtar något helt enormt!

Dagarna går verkligen fort nu. Veckorna bara rusar iväg. Det är mycket som ska hinnas med innan det är dags...

Jag försöker ta en dag i taget. Men det är lätt att stressa upp sig och tycka att det är alldeles för mycket som ska hinnas med innan!

Charlotte Perelli

Mina damer och herrar, låt mig presentera höstens första galna dröm:

Inatt, förstår ni, har jag jobbat som hushållerska hemma hos ingen mindre än Charlotte Perelli!

Jajjamen, det är inte alla som får den äran. Nu vill jag ju naturligtvis inte avslöja allför mycket, eftersom Charlotte vill ha ett privatliv också.

Men alltså, HUR kan man drömma något sådant? Va? Det var liksom inte alls konstigt att jag var där hemma hos henne, det var helt naturligt.

Jag minns inga detaljer, men jag passade i alla fall hennes två söner. Två lintottar. Stökade omkring i hennes hem, sådär som man gör rent allmänt. Hon kom hem också och vi skulle ha en middag med några andra. Vilka minns jag inte. Det var nog ett bra jobb jag hade, för det blev inte så där jobbigt och besvärligt som det kan bli i drömmen.

Fler drömmar kommer säkert, för det är fullmåne på fredag.

Jodå

Jodå, jag finns kvar!

Det är bara det att jag orkar nästan inte tänka idag!

Igår hade vi terminsstart på universitetet! Och det var minsann en dag att minnas! Totalt kaos. Nog märks det att vi har fått fler studenter! Galet mycket att göra! Men kul också. Det är ju possitivt med mycket jobb.

Igårkväll var jag inte så trött. Förmodligen var jag så uppskruvad att jag inte kunde varva ner när jag kom hem. Jag fortsatte stöka med allt möjligt här hemma igårkväll.

Men idag! Jag somnade när jag väntade på att S skulle komma in och äta middag! Jätteseg och hur trött som helst!

Nu måste jag gå och koka lite kaffe för att åtmindstonde orka vara vaken några timmar till. Men det blir en tidig kväll!

RSS 2.0