Idolen



Jag stjäl helt enkelt bilden rakt av! Här är min idol. Titta på kinderna och den lilla, lilla munnen!

Jag kan inte se mig mätt på den här lilla damen! <3

Walk in closet

En walk in closet, det måste ju vara det samma som klädkammare, skrubb...

I så fall har jag en...

GPS

Helt plötsligt känner jag mig tvungen att blogga än en gång idag!

Jag har just tittat en stund på Skavlan på TV. Där var Sissela Kyle en av gästerna. Henne gillar jag f.ö jättemycket!

Hon pratade om att hon hade ett jättedåligt lokalsinne. Och jag kände igen mig jätteväl! De som känner mig kan intyga att så är fallet. Jag har liksom aldrig lärt mig att känna igen vad som är norr och söder.

Jag har ABSOLUT ingen känsla för väderstreck! Det är helt otroligt. Jag vet verkligen inte åt vilket håll jag ska vända mig!

Ett exempel: I somras var vi till Göteborg. Jag skulle läsa kartan. På väg in till Göteborg är det liksom inget som stämmer. Stadsdelarna stämmer inte alls. Varför? JAG HAR LÄST KARTAN FRÅN FEL HÅLL! Det är faktiskt sant! JAG MÄRKER INGENTING!

När vi är ute och åker bil kan jag fråga:Har vi åkt här förut? Jaa! Jag känner inte alls igen mig! Det är nästan otäckt!

Inne i stora affärer (gallerior) får jag verkligen tänka mig för:Nu går jag till vänster, tre trappor ner, till vänster, höger om osv. Annars hittar jag inte ut!

Det är inte konstigt att jag verkligen hatade att orientera i grundskolan!

F.ö kan jag tala om att jag numera har en GPS i bilen och att jag är nästan barnsligt förtjust i den!

Funderingar

I brist på annat så får jag väl filosofera lite då...

Fredag. Här på jobbet händer det inte mycket en fredag. Väldigt få studenter och lugnt på telefon. Ganska skönt så här i slutet på veckan.

Snart är det lunchtid och jag ska in på stan och luncha med C. Ska bli kul, det händer inte så ofta. De är konstigt att det ska vara så svårt att få till en dag som passar. Två personer och "nä, då kan inte jag, ska vi ta onsdag. istället? nä då är jag upptagen."

Skulle så gärna vilja träffa E i helgen. Men det verkar inte finnas tid till det den här helgen. Jag behöver liksom träffa henne minst en gång i veckan. Annars får jag abstinens!

Hela helgen är uppbokad. Kul på ett sätt att det händer saker. Men, jag börjar längta efter en helg som är helt ledig. Minns inte när det var så sist. Alldeles för länge sedan. Man behöver en sådan helg ibland. Det känns.

Till veckan ska jag försöka ta SPRUTAN. Det känns som att för varje dag som går så kommer influensan närmare. Många sjuka här på jobbet också. Skulle egentligen ha velat ta den den här veckan, men man hann ju inte blinka så var vaccinet slut. Igen.

Det här inlägget blev inte ett dugg intressant känner jag. Men jag skrev det bara rätt upp och ner. Mycket för att få tiden att gå. Jag är hungrig!

Trevlig helg!

Regn hos mig...

Egentligen är jag så dödsless på att prata väder, men vad gör man?

OK, det är november. I vanliga fall så är man jättetrött i november. Men nu, nu är det ju ÄNNU värre! Jag vet inte hur man ska kunna vakna till?!

Sitter i bilen på väg till jobbet på morgonen och vet inte om jag är trött eller sjuk. Det är ju hemskt! Kommer fram och dricker dagens andra kopp kaffe. Inget bättre.

Det blir ju aldrig ljust heller! Och svårt att gå ut under dagen är det också. Inte för att jag är gjord av socker, men det är inte så kul att sitta och jobba och vara blöt om både byxor och skor under resten av dagen.

Det känns som att famla omkring i regn och mörker hela tiden. JAG ORKAR INTE MED DET HÄR!

Ge mig lite snö som gör att det blir ljusare, tack!

Lördag

Tvätt, dammsugning, bakning(!), renbäddning, plock mm mm. 

Härligt med helg!

Men ikväll är det V75-afton med middag och trevligheter! Det blir belöningen.

Trevlig helg!

Kalle Anka

Åh, jag tror att jag får något fel snart!!!

Vad är det som händer?

Det är kommuner som köper in hattar för 18,000 kr till något fånigt syfte som någon har lärt sig på någon dj...la fån-kurs och det är livbojar som inte flyter...

Det är svinis med vaccin eller inte vaccin...

Det är stackars "Ullaredskaraktärer"...

Det är "tänk om inte Zlatan vill spela med landslaget mer"...

Näe, nu slutar jag läsa dagstidningar och går tillbaka till Kalle Anka & Co som i fornstora dar!

Snö

Idag snöar det!

Det är inte klokt vad allt ser annorlunda ut i snö. Mycket mjukare liksom. Nu har det ju varit grått och trist så länge, att det faktiskt känns ganska OK med lite snö.

Ja, jag sa LITE! Det behöver inte vräka ner snö som i fjol, utan det räcker med ett vitt täcke.

Jag har lite julkänsla idag. Längtar lite till advent. Har börjat planera lite hur det ska se ut här hemma.

Kanske jag ska våga mig på en liten förändring? Visst blir det väl jul ändå om jag ändrar om lite? Visst då?!

Återuppstånden

Jag tror att jag håller på att återuppstå! Hurra!

Jag hatar att ha feber! Finns ingenting som gör mig så sjuk.

Jag är fortfarande förkyld och hostig och lite huvudvärk, men febern har gett sig av. Det gör att jag orkar vara uppe mellan varven. Skönt!

Men, tydligen, är jag inte helt frisk ännu. En mig närstående person skrev i sin blogg att eftersom tvättmaskinen fortfarande stod, så var jag nog inte frisk ännu...


RSS 2.0